Videó

Vállalkozásuk az élet – Szávai Géza és Szávai Ilona 

Az Erdély TV videója




Keresés a honlapon:


Éjjel-nappal Szeged – Thealter 2021 (Bogya Tímea Éva - Darvay Botond)


Freeszfe Egyesület: Caligula helytartója. Fotó: thealterphoto2021

Tíz nap, több mint harminc produkció és végre érintkezés, sokk! A világjárvány okozta korlátozások lazításának hevében van mit pótolni, kiváltképp, ha elmaradt színházi bemutatókról van szó. A 31. THEALTER fesztivál premier-dömpinggel és másfél év pótlásának szándékával várja a közönséget.

 

Darvay Botond: Hívjuk magyar színházi életnek! Kurva életnek! Szegedinek! Thealternek! – Négy mondat/felkiáltás, mely harmincegy évet takar és leplez le. A passzusok némi cinizmusa ellenére mérhetetlen szenvedély és rajongás tör elő Balog József, a MASZK egyesület elnökének mondataiból. 2021-ben, a fesztivál történetében először, a teljes egyesület elesett az EMMI-hez (Emberi Erőforrások Minisztériuma) benyújtott működési pályázattól,[1] mégis kivitelezhetővé vált a fesztivál megszervezése. És zajlik! Kapcsolják ki telefonjaikat, de nyugodtan igyanak vizet az előadás alatt!

Tovább a szinhaz.net cikkére >>>

 

 

  
  

Megjelent: 2021-08-08 06:00:00

 


Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható.