Videó

Vállalkozásuk az élet – Szávai Géza és Szávai Ilona 

Az Erdély TV videója




Keresés a honlapon:


Könnyen csúszó nosztalgialecsó – Friends: The Reunion / Jóbarátok: Újra együtt (Szabó R. Ádám)

A rajongók közel két évtizede várják, hogy ismét újra egy helyen üljön a „nagy csapat”, és bár az elmúlt években fel-felröppentek erre vonatkozó próbálkozások, végül az HBO-nak (és fejenként vagy három millió dollárnak) sikerült meggyőznie a kilencvenes évek egyik legnagyobb hatású sorozatának főszereplőit, hogy ismét egy térben foglaljanak helyet, másfél óra erejéig.

Ez a tér ráadásul (látszólag) ugyanaz, mint akkor volt: a készítők újraépítették a Jóbarátok ikonikussá vált kávézóját, de Monica apartmanját is, ide érkeznek be egymás után a különkiadásban Courtney Cox, Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Matt Leblanc, David Schwimmer és Matthew Perry, hogy Újra együtt legyenek a Jóbarátok. Egyszerre olcsó és kiszámítható, de kötelező és jó érzékkel megkomponált (mert azért a komponáltság tekintetében ne legyenek kétségeink egy ekkora produkció esetében) jelenetekkel indít a különkiadás, hiszen talán eljátszani sem kell egyik színésznek sem, hogy mennyire meghatódik, amikor húsz év után újra a kísértetiesen hasonlóan újraépített díszletbe belép.

Tovább a filmtett.ro cikkére >>>

  
  

Megjelent: 2021-06-11 06:00:00

 


Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható.