Videó

Vállalkozásuk az élet – Szávai Géza és Szávai Ilona 

Az Erdély TV videója




Keresés a honlapon:


„Holnapra megforgatjuk az egész világot!” – Holnap, az egész világ (Argejó Éva)

Lehet-e az erőszakra erőszakkal válaszolni? E körül a kérdés körül forog a Holnap, az egész világ című film története, melyben neonácik csapnak össze ifjú baloldaliakkal –, ám mindeközben egy romantikus háromszög története is.

Az útkeresés kérdése izgatja talán leginkább Julia von Heinz rendezőt, akit a magyar nézők a Hogyan találtam rá a boldogságra az El Caminón (2015) című filmjéből talán már ismernek. A Holnap, az egész világ középpontjában egy 20 éves, mannheimi joghallgató, a neonáci erőszaktól mind inkább elborzadó Luisa (Mala Emde) áll, aki egy antifasiszta csoportban próbálja megtalálni az élet értelmét. Arisztokrata családját hátrahagyva, a lány egy fiatal, baloldali aktivisták által, önkényes házfoglalókként birtokba vett, közösségi házba költözik barátnője, Batte (Luisa-Céline Gaffron) biztatására. Itt aztán találkozik két fiúval, Alfával (Noah Saavedra) és Lenorral (Tonio Schneider), akikkel hamarosan egy különös háromszög-történet részesévé is válik.

Tovább a filmtekercs.hu cikkére >>>

  
  

Megjelent: 2021-05-12 06:00:00

 


Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható.