Videó

Az Országút – művészet, tudomány, közélet csatorna videója




Keresés a honlapon:


Az ipari anyagok pacsizása a 90-es évek vizualitásával avagy Dóczi Attila párhuzamos univerzumai (Don Tamás)

Sok pozitív és negatív dolog ért a gyerekkoromban, ezért még hatványozottabban éltem meg a jó dolgokat: ilyen volt például a 98-as foci vb, egy Turbo rágó íze a számban, Eminem első lemeze vagy az a szinte már katartikus élmény, mikor a tékából kivettem a Transformers kazit, miután elcseréltem egy metál Jordant Rodmanre. Ennek az évtizednek a meghatározó élményei, színei és a korszellem szabadsága kúszik bele abba az elképzelt utópiába, melyet a nézők elé tárok.”

A mostani beszélgetésünk apropója a nemrégiben a Nagyházi Contemporary-ban nyílt Fragments of Eternity című kiállításod és az ezzel párhuzamosan az ART MOMENTS keretein belül a Hybrid Art Space-ban megtekinthető Premium Trash című anyagod. (Az interjú megjelenésének időpontjában az utóbbi tárlat már nem tart nyitva. – a szer. megjegyzése) A két kiállítást érdemes egyként kezelni, hiszen mindkettő az elmúlt három év munkáját mutatja be.

Tovább az ujmuveszet.hu cikkére >>>

  
  

Megjelent: 2020-11-06 06:00:00

 


Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható.