Videó

A Ma7 csatorna videója




Keresés a honlapon:


Magyar fanyar – Wessely Gábor: Intimtorna

 

 

 

 

 

Intimtorna

 

 

Minél behatóbban foglalkozik vele az ember, annál inkább rájön, hogy nem fejtheti meg az igazi mélységeit. Az intim tornáról van szó. Tanulmányozgathatjuk nagy aktivitással, a felfedezés iránti vágytól vezérelve, mégsem látjuk az alagút végét. Ködös.

Őszintén szólva nem vagyok annyira otthon ebben a témában, mint amennyire szeretnék. Vagy nem szeretnék? Az egymásnak ellentmondó információk teljesen összezavarnak.

Először, innen-onnan összecsipegetett utalgatások és netes rákeresések alapján úgy gondoltam, hogy a bombázók szabadidős tevékenysége az intimtorna. Egyfajta edzés, izomfejlesztés, kezdőknek csak a la nature, haladóknak hüvelysúlyokkal, gésagolyókkal, hogy megfelelő formába lendüljenek, és minél több szexuális örömöt tudjanak szerezni a partnereiknek. Tankönyv is rendelkezésre áll, nagyszerű ábrákkal, tanácsadók is vannak, minden adott a sikeres tréninghez.

Másként látni a dolgot akkor kezdtem, amikor az egyik művelődési házban ugyanakkor volt a könyvbemutatóm, amikor a szomszéd teremben intimtorna-foglalkozást tartottak. Magát a gyakorlatsort nem volt alkalmam megtekinteni, de arra felfigyeltem, hogy a programra érkezők nem mindegyike indulhatna a Miss Sexy Word-ön, de még a Miss Alsó-Somogyon sem.

El is újságoltam az egyik hölgyismerősömnek, aki – a rossz nyelvek szerint – 30-40 évvel ezelőtt közismert intimtornász volt (csak akkor még máshogy hívták az ilyen segédeszközökkel végzett önfoglalkoztatást): ‒ Képzeld, mi történt… Ezt már teljesen nyilvánosan csinálhatja akárki, szakkör jelleggel?

Persze – mondta –, nekem is javasolta az orvos, a vizelettartási problémám miatt…

 

 

 

  
  

Megjelent: 2020-06-14 06:00:00

 

Wessely Gábor

 


Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható.