Videó

Vállalkozásuk az élet – Szávai Géza és Szávai Ilona 

Az Erdély TV videója




Keresés a honlapon:


Élet-pergető – Kertész Éva: Családon belüli erőszak

 

 

 

 

Családon belüli erőszak

Megint olyan disznóólat hagytál magad után! Tévézel vacsora közben, aztán minden csepeg, csorog. Az asztal alatt az étlap. Nekem meg minden reggelem takarítással indul. Elvitted a porszívót a szerelőhöz? Nem? Legalább két hete kértelek rá. És annyit igazán megtehetnél, hogy kimosod a mosdókagylót borotválkozás után. Meg a szennyes tartóba is bedobhatnád a gatyáidat, nem csak úgy rá. Fel kell emelni a szennyes tartó tetejét, drágám!  Mikor átbaktatsz a nappalin, a cipődből ömlik a szutyok. Ja, hogy nem is vetted észre? Na, látod, ez a nagyobb baj. Mi lenne, ha levennéd a cipőd az előszobában? Elegem van.

 

Megint tettél majoránnát a pörköltbe? Tudod, hogy utálom. Ezt a pulóvert biztos nem veszem fel. Mikor hordtam én ilyen mintás cuccot? Jó lenne, ha duzzogás helyett, megmondanád, mi bajod van.  Kikészülök, ha játszod a mártírt. A kiégett körtét kicseréltem, azt észre sem vetted. Márta barátnőd pedig megkért, vigyem el a lányához. Hogy képben legyél, csütörtökön is én megyek érte. Lefeküdtünk? Arra gondolsz? Egyébként teljesen mindegy mit mondok. Ha egyszer a fejedbe veszel valamit, az ott is marad. Végigszenvedtem A bolygó hollandit, miattad. Összegyűröm a lepedőt reggelre? Beszarok! Szerinted lebegjek az ágy fölött alvás közben? Elegem van.

 

 

  
  

Megjelent: 2019-04-03 16:04:17

 


Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható.