Videó

A Vadász Erdész csatornáról
Keresés a honlapon:


Az Isten állatkertje Japánba megy – Takács Máté festményei

Takács Máté Az Isten állatkertje című festménysorozatának hét darabját mutatjuk be ezen a héten, méghozzá abból az apropóból, hogy közülük kettő hamarosan Japánba utazik.

Nem ez az első alkalom, hogy a művész külföldön is bemutatkozhat, tavaly több képpel vendégeskedett Vlagyivosztokban egy csoportos kortárs művészeti kiállításon – ám a mostani lehetőség egészen máshogy érkezett. Meg is kérdeztük, miként találtak rá és a képeire Japánból:

„A Cup of Art Gallery egy tokiói székhelyű társaság, akik  jó szemű ügynököket pottyantanak a világ olyan aranylelőhelyeibe, mint Budapest. Az egyik ilyen igazán kedves agent talált rám és a képeimre. A gördülékeny kapcsolatfelvétel után rövid úton arra jutottunk, hogy a sokat látott Kambodzsai elefántot elkíséri a Főnök Japánba. Megnézik maguknak, és őket is megnézik remélhetőleg sokan. Az Isten állatkertjének küldöttjei meghódítják a Távol-Keletet.” - mondta el Takács Máté. Mi pedig sok sikert kívánunk mindehhez!

TOVÁBB A GALÉRIÁHOZ >>>

  
  

Megjelent: 2014-11-18 11:00:00

 

Takács Máté (1975) festő

 


Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható.