Videó

A tegnap.ma videója
Keresés a honlapon:


Szeifert Natália

Szeifert Natália (Zirc, 1979) író, költő, szerkesztő

 

1979-ben születtem, Zircen, jelenleg Budapesten élek.

Eleje:

Versem először 13 éves koromban jelent meg,  felnőtt versek között a Patkányfogó című lapban, Egerben. (Mit kerestem ott, ugye? Magam sem tudom azt már.)

Azóta olyan tiszteletreméltó lapok is közöltek tőlem írásokat, mint a Holmi, Jelenkor, Forrás, Palócföld, Új Forrás, Élet és Irodalom. Nagyjából 2009 óta azonban (egy-két kivételtől eltekintve) ritkán küldök szöveget lapoknak. Interneten viszont rendszeresen jelennek meg írásaim, többek között a Képírás folyóiratban.

Írtam könyvet, volt pár kiállításom, egyelőre grafikákból, de a vizualitás útvesztőiben még ki tudja, mi lesz.

2014. márciusában a Veranda Művészeti Egyesület estjén Farkas Molnár Péter beszélgetett velem, innen még egy csomó dolog kiderül, és fel is olvastam. Hangfelvétel: Veranda-est – Szeifert Natália.

Blogmúlt:

A blogolást a (h)őskorban kezdtem, 2001-ben, majd a Gyógyfűrész (soha blog) volt az egyik legnépszerűbb blogom, ez megszűnt és az alterNatin folytattam, aztán a szeifertnatalia.hu-n, aminek a teljes archívumát áttelepítettem ide, a remélem, végleges helyemre. Itt (ahogy a menüben látható) nemcsak blogot vezetek, de verseket és más írásokat is közzéteszek.

Írmag:

Szerkesztettem könyveket, írtam/írok könyves (filmes, mindenféle kulturális témájú) cikkeket réges-régen a Mentrópia című lapba, a Rukkola-blogra, az Olvassbele.com-ra, s legújabban a Gittegylet.com szerzője vagyok. 

Művei a Holdkatlanon: