Videó

A Ma7 csatorna videója




Keresés a honlapon:


Így ragyognak a Hello Wood adventi installációi

 

Nem múlhat el advent fából készített Hello Wood installáció nélkül. Adományfáik, szánkófáik, gigantikus méretű adventi gyertyáik az ország és Európa számos pontján visszatérő elemei az ünnepi várakozásnak. Az elmúlt évek karácsonyain készített installációikat gyűjtöttük össze.

A szociális érzékenység, a társadalmi felelősségvállalás, a fenntarthatóság és a minőségi design iránti elköteleződés alapvetően meghatározza a Hello Wood kreatív építészeti stúdió szemléletét. A 2010-ben művészeti alkotótáborként indult kezdeményezés nemzetközi alkotócsoporttá nőtte ki magát, amelyben építészek, formatervezők és asztalosok hoznak létre közös munkával egyedi, elsősorban fából készült alkotásokat. Jelenleg a Hello Wood olyan építész stúdióként működik, amely egyéni vagy szálláshely használatú kabinok, illetve épületek, installációk tervezésével és kivitelezésével foglalkozik.

Tovább a fidelio.hu cikkére >>>

  
  

Megjelent: 2021-12-13 06:00:00

 


Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható.