Videó

Az Országút – művészet, tudomány, közélet csatorna videója




Keresés a honlapon:


P. Nagy Laura meséi Indiába látogattak

Daniel Hall magyar előadóművész és szinkronszínész főként angol nyelvű színházakban dolgozik, emellett több reklámban is szerepel a hangja. A Balassi Intézet Delhi Magyar Tájékoztatási és Kulturális Központ szervezésében kilencedik osztályos tanulóknak tartott felolvasást egyik szerzőnk, P. Nagy Laura meséiből a Delhi Mount Carmel Iskolában, írja a tennews.in. A közönség ráadást kért, és a jelen levő szülők, tanárok is csodálattal nyilatkoztak az előadásról. A produkció megismétlődött a Kathakar - Nemzetközi Mesemondó Fesztiválon.

Hall a meséket maga fordította, és mikor a bennük szereplő boszorkányokról és ördögökről kérdezték, azt nyilatkozta, hogy ezek ugyan negatív karakterek, de nem gonoszok, természetüknél fogva buták, de emellett játékosak és segítőkészek is, olvasható a The Hindu cikkében. A közönség továbbá megismerkedhetett többek között a szomorú herceggel, a félszemű legénnyel, és didergő napocskával is.

  
  

Megjelent: 2015-02-09 11:00:00

 

Csengődi Péter (1983) szoftverfejlesztő, író, költő, a Veranda Művészeti Csoport alapító tagja

A Holdkatlan Szépirodalmi és Művészeti Folyóirat egyik alapítója.

 


Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható.