Videó

A Ma7 csatorna videója




Keresés a honlapon:


29. Művészetek Völgye: Környezetvédelmi fejlesztések & új helyszínek

Július 19. és 28. között újra a Balaton-felvidék három apró települése, Kapolcs, Taliándörögd és Vigántpetend lesz az ország központja. Tíz napon át koncertekkel, színházzal, irodalommal, tánccal, zöld programokkal, hangversenyekkel, újcirkusszal, beszélgetésekkel, gyerekprogramokkal telnek meg az utcák, az udvarok és a terek.

Új helyszínek

Taliándörögdön debütál a MANK Artporta, ahol az alkotóművészeté lesz a főszerep. Rajzolásra, festésre és közös műkincsgyűjtésre hívnak, valamint beszélgetésekkel, workshopokkal, a Ciffra-központ programjaival, filmklubbal és Cseh Tamás dalokkal várják a látogatókat. Kapolcson nyílik meg a Pest-Buda Udvar, ahol az izgalmas kerekasztal beszélgetések után minden nap koncertek zárják a napot. Fellép Pély Barna, az Európa Kiadó, Little G. Weevil, lesz Klasszik Lasszó és Bin Jip. Vigántpetenden a Fülig Jimmy Fényudvarban pálinkakóstolással, koncertekkel és hajnalig tartó tánccal készülnek.

Tovább a funzine.hu cikkére >>>

  
  

Megjelent: 2019-07-16 12:00:00

 


Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható.